صحبت‌های حاجی بگلو، رئیس شورای عالی استان‌های کشور، در برنامه «صف اول» شبکه خبر + فیلم تشکیل اولین جلسه ستاد بررسی و هماهنگی بازی ایران و قطر در مشهد مردمی سازی اقدامات مهم‌ترین محوریت شورای ششم | ارتقای ۴۷ درصدی سرانه ورزشی در مناطق کم‌برخوردار مشهدمقدس راهپیمایی حمایت از جبهه مقاومت فردا (جمعه ۶ مهر ۱۴۰۳) در مشهد برگزار می‌شود بیش از ۶۸ هزار نفر در سامانه سرویس مدارس سپند در مشهد ثبت‌نام کرده‌اند | اعلام ۳ شماره تماس برای پیگیری مشکلات سامانه سپند اعمال‌قانون ۲۷۴۱ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۵۳ خودروی متخلف توقیف شدند (۵ مهر ۱۴۰۳) ترافیک پرحجم در میدان استقلال، سه‌راه خیام و معابر منتهی به حرم امام‌رضا(ع) (۵ مهر ۱۴۰۳) انجام بیش از ۴۷ میلیون سفر از طریق مترو مشهد در شش‌ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۳ هم‌افزایی مدیریت شهری مشهد و قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص) برای اجرای کلان‌پروژه‌های شهری | تأمین منابع آبی پایدار فضای سبز با انتقال پساب پرکندآباد به آزادگان وقتی مشهدی‌ها مردگان خود را در خانه می‌شستند خداحافظی با دیوار‌های کاهگلی محله عباس‌آباد مشهد ظرفیت کم نظیر میزبانی مشهد در برگزاری اجلاسیه‌های بین المللی| پیشنهاد نامگذاری معبری به نام شهید امیرعبداللهیان + فیلم فرماندار مشهد: مدیریت شهری در خدمت‌رسانی طی دهه پایانی صفر سنگ تمام گذاشت ناصحی: فرهنگ میزبانی در مشهد با مشارکت مدیریت شهری ارتقا یافته است شهردار مشهد مقدس: مدیران ارشد عراق و ایران به خدمت‌رسانی ارزنده پرسنل شهرداری مشهد اذعان دارند + فیلم خدمت‌رسانی خادمان شهرداری مشهد در دهه پایانی صفر یک حماسه بود بهره‌گیری از توان قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) در بهره‌برداری از فاز یک خط ۳ مترو مشهد راهکارهایی برای ارتقای شهرها رئیس کمیسیون شهرسازی شورای شهر مشهد: پلاک‌های قولنامه‌ای تهدیدی برای جان و مال شهروندان است اتمام مطالعات و طراحی مجموعه ورزشی «رضوان» در محله نوغان مشهد تا انتهای آذر ۱۴۰۳ تمجید مدیران ملی از خدمات شهرداری مشهد در دهه پایانی صفر ۱۴۰۳
سرخط خبرها

رئیس شورای شهرستان مشهد: ۵ هزار زن سرپرست خانوار در انتظار دریافت خدمات بهزیستی

  • کد خبر: ۶۶۶۷۲
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۶
رئیس شورای شهرستان مشهد: ۵ هزار زن سرپرست خانوار در انتظار دریافت خدمات بهزیستی
شهرناز رمارم رئیس شورای شهرستان مشهد با اشاره به مشکلات معیشتی مددجویان بهزیستی گفت: خط فقر در کلان شهری مثل مشهد عدد بسیار بالایی است و پرداختی‌های بهزیستی به مددجویان تنها مُسکنی برای آن‌ها به حساب می‌آید و برای گذران زندگی‌شان کافی نیست.
به گزارش شهرآرانیوز؛ رئیس شورای شهرستان مشهد با اشاره به مشکلات معیشتی مددجویان بهزیستی گفت: خط فقر در کلان شهری مثل مشهد عدد بسیار بالایی است و پرداختی‌های بهزیستی به مددجویان تنها مُسکنی برای آن‌ها به حساب می‌آید و برای گذران زندگی‌شان کافی نیست. شهرناز رمارم در هفتاد و دومین جلسه شورای شهرستان کا با دستور کار بررسی مشکلات مدد جویان بهزیستی شهرستان مشهد برگزار شد از آنجایی که دولت در زمینه میزان و مبلغ مستمری افراد تحت پوشش بهزیستی خودش را با شرایط اقتصادی فعلی کشور وفق نداده است، شاهد این هستیم که شرایط زندگی شهروندان دارای معلولیت و زنان سرپرست خانوار اصلا مساعد نیست و انتظار داریم که این وضعیت بهتر شود.

رمارم با بیان اینکه یکی از وظایف شورای شهرستان انعکاس مشکلات مردم در سطح کلان است، از اجرا نشدن برخی از قوانین درباره زنان سرپرست خانوار انتقاد کرد و گفت: طبق قانون زنان سرپرست خانواده باید تا ۶ ماه از بهزیستی خدمات بگیرند و کمیته امداد هم باید حمایت‌هایی از آن‌ها داشته باشد، اما در عمل چنین اتفاقی نمی‌افتد اکنون طبق آمار‌ها حدود ۵۰۰۰ زن سرپرست خانواده در استان در نوبت دریافت خدمات از بهزیستی هستند که به دلیل نبود اعتبار، پرونده شان هنوز به جریان نیفتاده است.

رئیس شورای شهرستان مشهد با تأکید بر آمادگی این شورا برای همکاری با بهزیستی اظهار کرد: بهزیستی می‌تواند از ظرفیت و پتانسیل شورای شهرستان مشهد برای بهبود وضعیت زندگی جامعه هدف این سازمان که شایسته دریافت خدمات خوبی هستند استفاده کند.


منابع مالی بهزیستی محدود است

سرپرست اداره کل بهزیستی خراسان رضوی نیز در این جلسه با بیان اینکه در استان بیش از ۱۳۰ هزار نفر پرونده معلولیت و ۷۰ هزار نفر دیگر درحوزه‌های دیگر پرونده دارند، تأکید کرد: با محاسبه بعد خانوار ۲/۳ نفری استان، بیش از ۶۰ هزار نفر اکنون به صورت مستقیم جزو جامعه هدف بهزیستی هستند.
مسعود فیروزی با اشاره به تصویب لایحه حمایت از افراد دارای معلولیت در مجلس ادامه داد: با تصویب این قانون اعتبار خوبی به بهزیستی تخصیص داده شد، اما تورم‌ها و مشکلات اقتصادی شیرینی این اتفاق را به کام همه تلخ کرد.


آسیب‌های اجتماعی مشهد نیاز به همکاری میان بخشی دارد

وی مدیریت آسیب‌های اجتماعی در شهر مشهد توسط یک سازمان خاص را کاری نشدنی توصیف کرد و افزود: جمعیت زیاد حاشیه نشین در مشهد باعث شده است این شهر کمی حساس باشد، اما باتوجه به حجم این آسیب‌ها تعداد زیادی از سازمان‌ها برای حل آن‌ها باید پای کار باشند که البته به دلیل بخش نامه‌هایی که در این همکاری اختلال ایجاد می‌کند، تعریف یکسان نداشتن این سازمان‌ها از آسیب‌های اجتماعی و تناقض‌هایی که در آمار و اطلاعات وجود دارد، این همکاری بسیار سخت شده است.


۱۰۰ درصد معلولان استان شناسایی شده اند

فیروزی همچنین از راه اندازی ۳۲۰۰ شورای توان بخشی محلی در استان خبر داد و گفت: یکی از مهم‌ترین وظایف این شورا‌ها و افراد که با اداره بهزیستی استان در ارتباط هستند، شناسایی افراد دارای معلولیت است و به کمک این شورا‌ها تا امروز ۱۰۰ درصد معلولان استان شناسایی شده اند.

سرپرست اداره کل بهزیستی خراسان رضوی با اشاره به راه اندازی مراکز مثبت زندگی در استان برای رسیدگی بهتر به وضعیت معیشتی و زندگی معلولان تصریح کرد: تا امروز ۲۰۰ مرکز مثبت زندگی در استان تأسیس شده است که سهم مشهد ۹۳ مرکز بوده است. از روزی که این دفتر‌ها آغاز به کار کرده اند، همه پرونده‌های فعال افراد دارای معلولیت به آن‌ها تحویل داده شده است و اکنون بالای ۹۰ درصد از این افراد شناسایی شده اند. خوشبختانه با راه اندازی این دفتر‌ها مشکلات میان مددجو و مددکار حل شده است.


۱۴ هزار زن سرپرست خانوار در استان وجود دارد

شهره شاهرودی، معاونت امور اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی، هم با تأکید بر اینکه سیاست این سازمان توانمندسازی زنان سرپرست خانوار است، گفت: مبالغی که به این بانوان پرداخت می‌شود، کمک هزینه است و زنان سرپرست خانوار از نگاه ما نباید مستمری بگیر باشند. اکنون ۱۴ هزار و ۷۰۰ نفر زن سرپرست خانوار در استان مستمری بگیر هستند و حدود ۱۰۰۰ نفر هم در نوبت قرار گرفته اند. هدف ما این است که در ۲ سالی که این زنان تحت حمایت بهزیستی هستند توانمند شوند و از پوشش بهزیستی و سایر سازمان‌های حمایتی خارج شوند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->